Om Pigkammaren.se

Pigkammaren – din högra hand i inredningsvärlden

Vi på Pigkammaren finns här för att sprida vidare all den kunskap vi har om dekor och alla de erfarenheter vi har plockat på oss under året kring just detta ämne. Vi finns här för att ge dig tips, inspiration och den glädje som går att finna i inredning.

 

Vilka är vi?

Vi grundades med just detta som anledning. Vi ville dela med oss av all den kunskap vi har, alla de erfarenheter vi har fått genom åren och all den känsla vi har för konceptet.

Vi är ett gäng glada människor med en passion för denna konstform och Pigkammaren är vår plattform där allt vi kan och allt vi lärt oss. Ljussättning, möblering och dekorativa detaljer, ska komma till nytta.

Här ska vi presentera allt vi har att erbjuda för allmänhetens beskådan och vi ska vara en inspiration och bollplank när det är dags för dig att inreda.

 

Vad är vårt mål?

För oss är det viktigt att alla lever i en trivsam miljö, både på hemmafronten men även globalt. Vi vill inspirera folk till att leva en mer klimatsmart livsstil samtidigt som varje person ska leva i en bostad där de känner att de hör hemma.

Vi vill bidra till en ljus framtid för generationerna som kommer efter oss, för att du också ska känna dig delaktig i den och framför allt vill vi göra vad vi kan för att hjälpa dig göra om ditt hus till ett hem.